Ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco, anunta ca astazi o alta ramasita a unei rachete a fost descoperita in apropiere de localitatea Larga, din raionul Briceni. Totodata, aceasta anunta ca imediat autoritatile au realizat toate masurile pentru a securiza zona.

Publicat:16.02.2023, 16:08

"Cu ceva timp in urma o echipa de patrulare a Politiei de Frontiera, in apropierea localitatii Larga, raionul Briceni, au identificat ramasitele unei rachete. Amintesc ca deja este al patrulea incident cand pe solul nostru cad ramasitele rachetelor urmare a bombardamentelor Rusia asupra Ucrainei. Imediat au fost realizate toate masurile necesare pentru a securiza zona, pentru a crea echipele comune pentru desfasurarea investigatiilor care sunt necesare. Echipa criminalistilor deja se afla in teren ", a precizat Revenco.

Acum cateva ore, Politia de Frontiera a descoperit resturile unei rachete pe un camp din apropierea raionul Briceni. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.