Soferita troleibuzului care a lovit mortal fetita de 12 ani pe trecerea de pietoni este in stare de soc, sustine avocatul ei, Victor Pavlov, care a mai mentionat ca in timp ce se afla in izolator, femeia a solicitat de doua ori ajutor medical. 

Publicat:26.03.2023, 12:16

„Clienta mea la moment este in stare de soc, ea regreta de fapta comisa. De doua ori a solicitat in izolator asistenta medicilor. Nu pot sa ma exprim asupra vinovatiei, este un drept procesual al doamnei si ea se va expune in fata organului de ancheta, in fata instantei de judecata dupa caz”, a declarat Victor Pavlov.

Intrebat daca anterior femeia a mai avut antecedente penale, avocatul a spus ca nu a avut niciun conflict cu legea, iar cazierul ei este absolut curat.

Astazi, soferita troleibuzului a fost adusa in fata magistratilor la Judecatoria Ciocana. Ieri, femeia a fost retinuta pentru 72 de ore.

La data de 24 martie, o fetita de 12 ani a murit, dupa ce a fost lovita de un troleibuz pe o strada din capitala. Potrivit politiei, totul s-a intamplat pe bulevardul Mircea cel Batran din Chisinau. Copila a fost lovita de un troleibuz la volanul caruia se afla o femeie. 

In urma celor intamplate, Regia Transport Electric a anuntat ca a deschis o ancheta, iar pe marginea cazului urmeaza sa se expuna organele competente. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.