Flori, lumanari, dar si numarul de inmatriculare a autoturismului care le-a luat viata, depuse in fata oficiului in care a activat baiatul de 32 de ani si fata de 27 de ani implicati in teribilul accident rutier de joi dimineata de la intrare in orasul Causeni.

Publicat:19.10.2019, 16:45

Totodata locul impactului de la intrare in orasul Causeni a fost si el marcat cu buchete imense de flori in memoria celor trei tineri care si-au pierdut viata pe sosea.

Ceata densa si viteza excesiva – o combinatie fatala care a stat la baza unui groaznic accident produs acum doua zile la Causeni. Trei oameni au murit, iar unul a fost ranit dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit. Una dintre victime era o bloggerita destul de cunoscuta pe retelele de socializare. Incidentul s-a produs in jurul orei opt dimineata. Potrivit politiei, un automobil de model Peugeot care se deplasa spre Causeni s-a ciocnit, intr-o curba, cu un Opel Zamfira.

VEZI SI: O cunoscuta bloggerita de la noi a decedat in teribilul accident de la Causeni - FOTO

VEZI SI: Cum s-a produs accidentul de la Causeni, unde trei persoane au decedat. Ceata densa si viteza excesiva – combinatia fatala care a stat la baza impactului. Ce spune politia - VIDEO

VEZI SI: Trei persoane s-au stins la Causeni, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit violent - GALERIE FOTO