Fostul presedinte, Igor Dodon, a depus o cerere prin care a solicitat sa i se permita plecarea pe cateva zile pe muntele Athos, in Grecia. Acesta a mentionat ca intentioneaza sa plece la inceputul lunii aprilie. Totusi, nu se stie daca magistratii vor accepta ca fostul sef de stat sa plece din tara, dupa ce astazi i-au prelungit interdictia de a parasi tara cu 60 de zile. 

Publicat:16.03.2023, 14:12

„Sper ca voi merge pe cateva zile si ma voi intoarce inapoi. Intentioneaz sa plec la inceputul lunii aprilie”, a declarat Dodon. 

Decizia finala va fi luata in cadrul urmatoarei sedinte de la Curtea Suprema de Justitie. 

Astazi, s-a luat decizia, la cererea procurorilor, de catre magistratii de la Curtea Suprema de Justitie ca Igor Dodon sa nu paraseasca tara nici in urmatoarele 60 de zile. 

Dodon s-a aflat in arest la domiciliu timp de sase luni, dupa ce a fost retinut in luna mai in urma mai multor perchezitii in dosarul sacosa neagra.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508