Reprezentantii ministerului Afacerilor Externe si Integrarii Europene anunta ca printre victimele exploziilor din aceasta dimineata din orasul Kiev, nu sunt cetateni ai tarii noastre. Totodata acestia mentioneaza ca Republica Moldova condamna ferm atacurile necrutatoare ale Rusiei impotriva civililor din toata Ucraina, soldate cu zeci de victime. 

Ultimul update: 10.10.2022, 10:54 Publicat:10.10.2022, 10:55

„Urmare a atacurilor cu rachete din aceasta dimineata a orasului Kiev, MAEIE anunta ca personalul ambasadei este in siguranta la adapost. Ambasada ramane in legatura cu autoritatile din Ucraina. Incalcarea flagranta a dreptului international prin tintirea obiectivelor civile este inadmisibila”, a scris pe retelele de socializare purtatorul de cuvant al MAEIE

Totodata, reprezentantii MAEIE mentioneaza ca printre victime nu sunt cetateni ai tarii noastre.

Mai multe explozii s-au auzit in aceasta dimineata in centrul Kievului, a anuntat primarul orasului Vitali Klitschko, transmite Reuters. Exista victime in urma exploziilor, potrivit serviciilor de urgenta din Ucraina citate de Suspilne, transmite Reuters.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.