Sefa statului, Maia Sandu, care se afla acum la Kiev s-a intalnit cu omologul sau, Volodimir Zelenski. Despre aceasta a anuntat presedintele ucrainean pe pagina sa de Telegram. 

Publicat:27.06.2022, 15:55

„Avem nu doar o granita comuna cu Moldova, ci si valori si aspiratii. Astazi ma intalnesc cu presedintele Maia Sandu! Solidaritatea dumneavoastra cu tara si poporul nostru este foarte importanta”, a scris Volodimir Zelenski.

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, se afla astazi, intr-o vizita de lucru la Kiev. In prima parte a zilei, sefa statului a vizitat orasele din regiunea Kiev, Borodeanka, Bucea si Irpin, care au fost distruse in primele saptamani de razboi. 

Totodata, din imaginile publicate de Ambasada Ucrainei in Republica Moldova se observa ca sefa statului este insotita de ministrul Infrastructurii si Dezvoltarii Regionale, Andrei Spinu.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.