Guvernatorul Hersonului numit de Rusia, Vladimir Saldo, ameninta ca armata rusa va lovi podul de la Giurgiulesti ca raspuns la atacul de azi al ucrainenilor asupra unui pod care leaga regiunea ucraineana Herson de Crimeea. Contactati de PRO TV, responsabilii de la ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene ne-au spus ca vor reveni in curand cu o reactie. 

Ultimul update: 22.06.2023, 11:33 Publicat:22.06.2023, 11:25

Vladimir SALIDO, SEFUL ADMINISTRATIEI RUSE DIN HERSON: „Coordonatele podurilor din regiunea Odesa, din Giurgiulesti in Moldova, care a fost in componenta Ucrainei, dar a fost transmisa pe Dunare de regimul Iuscenko, toate aceste coordonate sunt cunoscute si in curand va fi un raspuns destul de serios.”

Oficiali numiti de Rusia din regiunea Herson si peninsula Crimeea au anuntat in aceasta dimineata ca ucrainenii a lovit cu rachete podul Chongar care leaga partile controlate de Rusia din regiunea Herson de peninsula Crimeea.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.