Responsabilii de la Serviciul de securitate al Ucrainei spun ca declaratiile facute de asa-zisele autoritati de la Tiraspol sunt o provocare orchestrata de Kremlin pentru a destabiliza situatia din regiune. Asta dupa ce astazi, asa-zisele autoritati din stanga Nistrului au anuntat ca ar fi prevenit un atact terorist organizat impotriva mai multor oficiali din regiune la comanda Serviciului de Securitate al Ucrainei.

Ultimul update: 09.03.2023, 14:44 Publicat:09.03.2023, 14:31

„Va indemnam sa nu luati in serios prostiile, a caror raspandire arata un obiectiv clar al Rusiei - de a destabiliza situatia din teritoriul care este efectiv ocupat si aflat sub controlul sau, acuzand statul nostru de acest lucru. Minciunile si provocarile sunt una dintre armele folosite in mod activ de Federatia Rusa. Dar astazi intreaga lume vede adevarata fata a tarii agresoare si nu crede declaratiile nici ale Rusiei, nici ale satelitilor sai”, se arata in comunicatul emis de Serviciul de securitate al Ucrainei.

Astazi, asa-zisele autoritati din stanga Nistrului au anuntat ca ar fi prevenit un act terorist organizat impotriva mai multor oficiali din regiune la comanda Serviciului de Securitate al Ucrainei. 

In acest context, responsabilii de la Biroul politici de reintegrare au anuntat ca la moment autoritatile investigheaza informatia si vor reveni cu detalii.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.