Pana la 1 august, urmeaza a fi taiati toti arborii periculosi, dupa tragedia din parculul Alunelul. Anuntul a fost facut, in cadrul sedintei saptamanale a serviciilor primariei Chisinau.

Publicat:04.07.2022, 12:33

Seful-interimar al spatiilor verzi, Victoria Covali, sustine ca pana la 1 august urmeaza sa fie inlaturati toti arborii in pericol si igenizati din institutiile prescolare din invatamant si altor institutii publice. 

„Au fost doborati 86 de arbori si curatati 254. Pentru saptamana curenta este planificat lucrul la 23 de adrese,” a mai spus Victoria Covali.

Totodata, aceasta a mai spus ca au fost efecuate masuri de combtere a ambroziei pe o suprafata de 0,59 hectare, iar saptamana aceasta va fi combatuta ambrozia pe 1 hectar.

Pe 17 mai directorul „Spatii Verzi”, Serghei Carp, a fost eliberat din functie, dupa ce o fetita de doi ani a murit in parcul Alunelul. 

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.