PROTV.MD este cel mai accesat site din Republica Moldova. Un sondajul BOP, prezentat ieri, reflecta ca site-ul nostru este in top-ul preferintelor, clasandu-se pe locul intai dintre toate portalurile de stiri si pe locul trei dupa retelele de socializare: facebook.com si odnoklasniki.md.

Publicat:23.02.2021, 15:43

Astfel, la intrebarea: "Care sunt principalele trei site-uri de unde primiti informatie/ va informati?" respondentii au ales dupa cele doua retele de socializare, site-ul protv.md.

Totodata, datele Google Analytics arata ca in luna ianuarie, aproape un milion si jumatate de vizitatori unici au accesat site-ul protv.md.

 

Pagina electronica a postului PRO TV Chisinau a fost creata in 2007, devenind, de atunci, cea mai populara sursa de informatie online in Moldova.

Sondajul BOP a fost realizat in perioada 28 ianuarie - 14 februarie de Centrul de Studii Sociale si Marketing „CBS-Research” si Institutul de Politici Publice pe un esantion de 1108 persoane cu varsta de 18 ani si mai mult, are o marja de eroare de +/-3%.