Dupa ce asa-zisele autoritati din stanga Nistrului au anuntat ca in regiunea transnistreana ar fi fost prevenit un act terorist, Biroul politici de reintegrare a venit cu o reactie. Responsabilii Biroului mentioneaza ca la moment autoritatile investigheaza informatia si vor reveni cu detalii.

Ultimul update: 09.03.2023, 12:53 Publicat:09.03.2023, 12:53

"Autoritatile nationale competente investigheaza informatia despre un presupus atentat "terorist" in regiunea transnistreana a Republicii Moldova. Organele abilitate vor reveni cu detalii. Si pe aceasta cale facem apelul la public pentru informarea din sursele oficiale ale tarii" , au precizat responsabilii de la Biroul pentru reintegrare.

Acum cateva minute, asa-zisele autoritati din stanga Nistrului au anuntat ca in regiunea transnistreana ar fi fost prevenit un act terorist. Suspectii ar fi fost retinuti.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.