Reprezentantii Ministerului Apararii al Republicii Moldova sustin ca nu exista indicii care ar arata ca Republica Moldova este in pericol si la moment sunt evaluate constant riscurile de securitate. Asta, dupa ce ziarului britanic The Times a publicat un articol precizand ca Rusia ar intentiona sa deschida un nou front impotriva Ucranei, context in care este posibil ca in viitorul apropiat sa aiba loc un atac asupra Republicii Moldova.

Ultimul update: 02.05.2022, 13:42 Publicat:02.05.2022, 13:36

„Toate institutiile statului sunt in regim de alarma inca de la inceperea razboiului din Ucraina si monitorizeaza atent situatia. In acest moment, nu exista indicii care ar arata ca Republica Moldova este in pericol. Acestea constatari sunt impartasite nu doar de autoritatile moldovenesti, dar si de principalii nostri parteneri internationali. Evaluam constant riscurile de securitate si vom comunica publicului orice modificare de situatie”, a declarat pentru PRO TV purtatorul de cuvant al Ministerului Apararii.

Citeste si :  The Times: Rusia ar putea ataca Republica Moldova incercand sa deschida un nou front impotriva Ucrainei, sustin surse ucrainene