Soferita troleibuzului care a lovit mortal fetita de 12 ani pe o trecerea de pietoni din capitala a fost eliberata din penitenciar si plasata in arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile. Asta dupa ce, magistratii de la Curtea de Apel Chisinau au acceptat cererea  avocatilor de a schimba masura preventiva, din arest in penitenciar in ares la domiciliu. 

Ultimul update: 30.03.2023, 16:26 Publicat:30.03.2023, 16:21

La data de 24 martie, o fetita de 12 ani a murit, dupa ce a fost lovita de un troleibuz pe o strada din capitala. Potrivit politiei, totul s-a intamplat pe bulevardul Mircea cel Batran din Chisinau. Copila a fost lovita de un troleibuz la volanul caruia se afla o femeie. 

In urma celor intamplate, Regia Transport Electric a anuntat ca a deschis o ancheta, iar pe marginea cazului urmeaza sa se expuna organele competente. La data de 26 martie, soferita troleibuzului a fost plasata in arest pentru 30 de zile in penitenciarul nr. 13. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.