Intreprinderea municipala Asociatia de Gospodarie a Spatiilor Verzi are un nou director. Este vorba de Victoria Covali, fost director adjunct a Agentiei Moldsilva. Anuntul a fost facut astazi de primarul capitalei, Ion Ceban, in cadrul sedintei saptamanale a serviciilor primariei Chisinau.

Publicat:20.06.2022, 10:16

„A fost numit un nou director la intreprinderea municipala Spatii Verzi - Victoria Covali, fost director adjunct la Moldsilva, cu experienta in domeniu, cu multi ani lucrati in acest domeniu”, a declarat Ion Ceban.

Noul director, Victoria Covali a mentionat ca desi este un sector cu restante, aceasta isi propune sa rezolve problemele cele mai strigente.

„Cu toti traim in acest oras, ne dorim sa avem un confort, iar Spatiile Verzi sunt foarte importante in acest sens. Din pacate acest sector are restante, ne straduim sa ne implicam si sa le rezolvam problemele care sunt cele mai strigente. Au aparut la ordinea de zi  problema ce tine de urmarile cazului tragic care a fost in Parcul Alunelul. Sunt foarte multi arbori uscati  si din pacate nu se reuseste peste tot, cauzele sunt atat  varsta inaintata a arborilor, masurile care nu au fost intreprinse la timp, cat si schimbarile climatice, furtunile din ultimul timp, care agraveaza aceasta situatie, de aceea propun ca in regim de urgenta sa ne convocam in sedinta cu toti pretorii, cu factorii de decizie”, a spus Victoria Covali.  

Pe 17 mai directorul „Spatii Verzi”, Serghei Carp, a fost eliberat din functie, dupa ce o fetita de doi ani a murit in parcul Alunelul. Anuntul a fost facut de primarul capitalei, Ion Ceban, in cadrul unei conferinte de presa.  

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.