Spatiul aerian al Republicii Moldova ramane deschis. Despre asta, a anuntat ministrul Apararii, Anatole Nosatii, in cadrul emisiunii In PROfunzime. 

Publicat:10.10.2022, 21:20

„Monitorizam in continuare situatia, insa spatiul aerian al Republicii Moldova ramane deschis. Nu se pune problema de inchidere. Toate cursele vor fi desfasurate conform programului”, a mentionat Nosatii.  

Reprezentantii ministerului Apararii au anuntat in aceasta dimineata ca in contextul atacurilor aeriene rusesti asupra mai multor orase din Ucraina, structurile specializate ale institutiei de aparare au identificat trei tinte aeriene care au patruns in spatiul aerian al Republicii Moldova. Ba mai mult, acestia mentioneaza ca tintele prezentau pericol pentru infrastructura tarii noastre in special, pentru aeronavele civile care survoleaza spatiul aerian al Republicii Moldova. 

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.