Un cetatean al Georgiei a fost retinut la Aeroportul International Chisinau. Acesta avea cu el mai multe acte false, pe care le-a ascuns in geanta.

Publicat:11.10.2019, 14:12

Potrivit politiei de frontiera, in timpul verificarii documentelor prezentate de pasagerii cursei Chisinau-Barcelona, oamenii legii au observat un barbat suspect.

Acesta venise in Republica Moldova cu o zi inainte, ceea ce a dat de banuit.

Intrebat de ce a venit in tara noastra, barbatul era nesigur in raspunsuri. Astfel, politistii au inceput sa-l verifice mai amanuntit.

In geanta georgianului, oamenii legii au gasit doua documente false, un permis de conducere si un buletin de identitate, eliberate de autoritatile slovace pe numele acestuia.

Georgianul a recunoscut ca a primit permisul de conducere fara a urma studiile la vreo scoala auto, precizand ca niste prieteni georgieni l-au ajutat sa-l obtina, oferindu-i si buletinul de identitate.

Actele false urmeaza sa fie supuse unei expertize. Astfel, georgianului a fost retinut. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca ce pedeapsa va primi acesta, tinand cont de faptul ca este cetatean strain.