Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova. Ambele s-au intors recent din Italia. Astfel, numarul celor infectati a ajuns la 6.

Publicat:12.03.2020, 17:28

Starea pacientilor este de gravitate medie, spune ministrul Sanatatii.

Cinci persoane sunt internate la Spitalul Clinic de Boli Infectioase „Toma Ciorba”, iar o persoana este internata la Spitalul Clinic Republican „Timofei Mosneaga”.

Primul caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat in Republica Moldova pe 7 martie. Este vorba despre o femeie de 48 de ani, care a revenit din Italia, Milano.

Cazurile 2-3/ Pe 10 martie au fost confirmate alte doua cazuri de infectare cu coronavirus in Republica Moldova. Este vorba despre o femeie de 60 de ani din capitala si un barbat de 60 de ani din sudul Moldovei. Ambii au revenit recent din Italia. Femeia a fost in vizita la o prietena, iar barbatul - la copii.

Al patrulea caz de infectare cu coronavirus de tip nou a fost confirmat pe data de 11 martie, este vorba despre o tanara revenita din Italia.

Cazurile 5-6/ Pe data de 12 martie au fost confirmate alte doua cazuri de infectare cu coronavirus. Ambele s-au intors recent din Italia. Ministrul Sanatatii a refuzat sa ofere detalii despre aceste doua persoane.