Dupa o pauza de cateva luni, membrii si simpatizantii Partidului SOR au iesit din nou la protest. Acestia cer celor de la conducere sa achite cetatenilor intergal facturile pentru serviciile comunale. Contactati de PRO TV, responsabilii de la Presedintie ne-au ca nu comenteaza protestul. „In Republica Moldova, fiecare persoana se bucura de libertatea de intrunire si are dreptul la libera exprimare”, a mentionat purtatorul de cuvant. La fel si cei de la Guvern ne-au spus ca nu comenteaza, pentru ca autoritatile respecta dreptul cetatenilor pentru a protesta si libertatea de intrunire pasnica si de asociere.

Ultimul update: 19.02.2023, 13:13 Publicat:19.02.2023, 13:12

UPDATE Protestul s-a sfarsit

UPDATE Participantii la protest striga lozinci impotriva guvernarii: „Jos Maia Sandu”

UPDATE Circulatia transportului public - data peste cap in centrul Chisinaului.

UPDATE S-au razgandit. Membrii si simpatizantii Partidului SOR nu vor protesta in fata Parlamentului, dar in fata Teatrului National

UPDATE Protestatarii au blocat o parte din bulevardul Stefan cel Mare si Sfant. Oamenii legii au format un cordon in fata Presedintiei, dar si a Parlamentului

In frunte cu deputatul SOR, Marina Tuaber, protestatarii se indreapta spre Parlament. 

Membrii partidului SOR au protestat toamna trecuta in fata Presedentiei mai multe saptamani la rand. Zeci de oameni au dormi in corturi, in strada. Acestia spuneau ca vor sta in fata Presedentiei si a Parlamentului pana cand guvernarea nu-si va da demisia pentru ca sunt nemultumiti de cresterea preturilor din tara noastra.  

Acestia au cerut demisia Maiei Sandu, Nataliei Gavrilita si Igor Grosu. Atunci, responsabilii de la Presedintie nu au comentat protestul, iar fostul vicepremierul Andrei Spinu a scris pe pagina sa de facebook ca protestul a fost organizat de hoti.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.