Presedintele Parlamentului „regreta” ca... nu s-a facut cantaret. Aflat intr-o vizita in teritoriu, Igor Grosu a ironizat pe seama onorariului pe care partidul Sor l-ar fi achitat interpretului rus, Filip Kirkorov, pentru un concert care asa si nu a mai avut loc la Chisinau.

Publicat:25.07.2022, 12:52

„Concerte la care vin cantareti si sunt platiti cu 200 de mii de dolari, nu o sa mai vedeti. Imi pare rau. Ii cam scump cantecul. Eu cand am auzit 200 de mii de dolari, zic Doamne, de ce nu m-a facut mama cantaret. O data in an ai tras o cantare si ti-ai luat de-o grija, iar daca tare iti trebuie de doua ori tragi o cantare, o data la Anul Nou si o data de Paste,” a spus presedintele Parlamentului.

Totodata, Igor Grosu a spus ca de acum incolo nu va mai fi o astfel de politica, iar legea va fi lege.

„O sa curatim procuratura, justitia. Iata ati vazut ca opt au fugit, deoarece s-a gasit o mizerie, care le-a spus la timp. Ati vazut un vestit notar a lui Plahotniuc si Platon care am adus-o acasa si acum va trebui sa se gandeasca la soarta ei si nu a celorlalti, va trebui sa colaboreze cu ancheta,” a mai adaugat Grosu. 

La data de 21 iulie, procurorul general interimar, Dumitru Robu, a spus ca partidul SOR a platit peste 60 de mii de dolari lui Morgenstern si 200 mii de dolari lui Filip Kirkorov pentru concertul care trebuia sa aiba loc in Piata Marii Adunari Nationale. Declaratiile au fost facute in cadrul sedintei Parlamentului.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.