A murit fosta deputata PSRM Elena Hrenova. Anuntul a fost facut de catre deputatul Bogdan Tardea. Potrivit celor de la Kosmsomolskaia Pravda ea ar fi decedat in urma complicatiilor provocate de COVID-19, avand si diabet. 

Publicat:22.11.2020, 19:12

Se spune ca Hrenova a decedat in urma complicatiilor de Covid-19.

Bogdan Tirdea a transmis condoleante familiei fostei deputate PSRM:"a fost un prieten devotat si pur si simplu o persoana onesta."

Elena Hrenova avea 70 de ani si in decembrie 2014 a ocupat functia de deputat in Parlamentul Republicii Moldova in fractiunea Partidului Socialistilor din Republica Moldova (PSRM). A facut parte din Comisia parlamentara pentru protectie sociala, sanatate si familie. Anterior, intre 2011 si 2015, ea a fost consilier in Consiliul municipal Chisinau.

La alegerile parlamentare din noiembrie 2014 din Republica Moldova a candidat la functia de deputat de pe pozitia a 20-a in lista PSRM, obtinand mandatul de deputat in Parlamentul Republicii Moldova de legislatura a XX-a.

Pana la 29 noiembrie 2012, ea a fost membra a Partidului Comunistilor din Republica Moldova, atunci cand a parasit comunistii si a aderat la fractiunea Partidului Socialistilor din Republica Moldova in consiliul municipal. Si-a depus mandatul de consilier in ianuarie 2015, in legatura cu incompatibilitatea functiilor.