Lorena Bogza i-a lansat, din nou, o invitatie lui Ion Chicu la emisiunea In PROfunzime. De data aceasta, prezentatoarea PRO TV a facut o postare pe Facebook si l-a etichetat. Premierul i-a raspuns intr-un comentariu: "Poate prin mai, daca ajungem sanatosi, trec si pe la Dvs."

Publicat:03.03.2020, 10:12

Desi a fost invitat de nenumarate ori la emisiunea In PROfunzime, ieri, premierul, Ion Chicu, fiind intrebat cand va ajunge la PRO TV s-a aratat surprins de intrebare si a spus ca niciodata nu a vorbit cu Lorena Bogza despre o astfel de invitatie.

Totodata, ieri, prezentatoarea PRO TV a primit, din nou, un refuz semnat de prim-ministru, motivand ca "agenda ii este mereu incarcata." Astfel, realizatoarea emisiunii In PROfunzime, Lorena Bogza, i-a adresat premierului o noua invitatie, cu rugamintea ca el sa numeasca data la care poate veni.

Despre asta, Lorena Bogza a scris si pe pagina sa de Facebook, etichetandu-l in postare.

Lorena BOGZA, PREZENTATOARE PRO TV: "Inainte de a ma duce la culcare, m-am gandit sa-i trimit un gand bun premierului Ion Chicu, care spune ca nu a vorbit niciodata cu mine, de aceea, parca, nici nu stie de invitatiile de a participa la emisiunea In Profunzime.

Domnule prim-ministru, am considerat ca nu e cazul sa va deranjez direct. Eram convinsa ca zecile de invitatii pe care vi le-am adresat prin intermediul consilierului Vitalie Dragancea au ajuns la dumneavoastra...

Totusi, azi am primit un refuz semnat Ion Chicu!!! Lasam confuzia la o parte si va anunt ca v-am mai adresat astazi o invitatie cu data deschisa. Spuneti dumneavoastra in ce zi de joi agenda nu va este incarcata. Sunt in asteptare..."

Prin urmare, premierul nu s-a lasat mult asteptat si i-a scris un comentariu la postare:

"Multumesc pentru invitatie, Lorena Bogza! O voi onora cu placere! Merg zilele astea la TVR Moldova - acolo (nu va suparati) e televiziune, nu "Las-fierbinti"... Apoi, ma voi cere la "Cutia" Marianei Rata de la TV8 - acolo e dorinta sincera de a ajunge la adevar. Am angajament cu Publika, NTV, dar si alte canale. Poate prin mai, daca ajungem sanatosi, trec si pe la Dvs. Mereu la dispozitie! Seara frumoasa!", a scris Chicu.

Ulterior, Lorena Bogza i-a raspuns:

"Domnule prim-ministru, va asteptam cu nerabdare daca nu va razganditi pana atunci. Mi-as fi facut serioase griji daca ne-ati fi laudat Sunt obisnuita ca functionari de rangul dumneavoastra sa refuze invitatiile la emisiune, doar ca, dupa ce au plecat din fotolii, toti premierii (si au fost destui!) si-au exprimat regretul ca au avut o astfel de atitudine. Succes si suntem in asteptare!"

Cabinetul Chicu a fost investit in noiembrie 2019, cu votul socialistilor si al democratilor.

CITESTE SI: Invitat de mai multe ori la emisiunea InPRofunzime, Ion Chicu spune ca va veni cand va avea timp. Astazi, am primit un refuz de la guvern la solicitarea PRO TV - VIDEO