Noul ministru al Economiei, Dumitru Alaiba, si-a depus mandatul de deputat. Anuntul a fost facut de Alaiba pe retelele de socializare. 

Publicat:16.12.2022, 16:30

„Gata. Am intors o pagina in viata mea. Oficial, cel mai lung post de munca in acelasi loc. A fost o onoare sa slujesc aceasta tara si acest popor in functia de deputat. Voi continua sa fac acelasi lucru in calitate de ministru”, a scris Alaiba intr-o postare pe facebook. 

Totodata, acesta spune ca o sa-i fie dor de colegii din fractiune. 

„Cel mai mare regret - o sa-mi fie dor de colegii mei de fractiune din parlament. Am descoperit niste oameni minunati. Regret ca pe unii abia am inceput sa-i descopar. O sa-i vad mult mai rar, din pacate. Un motiv in plus sa vin cat mai des la parlament cu reforme bune si necesare”, a adaugat Alaiba. 

Pe 18 noiembrie, Dumitru Alaiba a depus juramantul in calitate de ministru al Economiei. La eveniment a fost prezent presedintele tarii, Maia Sandu si prim-ministrul Natalia Gavrilita. Asta dupa ce, cu doua zile mai devreme, inainte de sedinta Guvernului, prim-ministrul tarii a anuntat ca Dumitru Alaiba va fi numit noul ministru al Economiei. Asta, dupa ce Sergiu Gaibu si-a dat demisia.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.