Prim-ministrul tarii, Dorin Recean a comentat in cadrul emisiunii In Profunzime declaratiile Secretarului General Adjunct al NATO, Mircea Geoana, care a spus ca Rusia va intreprinde actiuni agresive in adresa Republicii Moldova in urmatoarea perioada, pentru a impiedica directia pro occidentala a tarii. 

Publicat:19.02.2024, 22:01

„Este vorba despre aceste atacuri hibride, minciuni, instigarea la ura, la divizare, acolo unde traiesc vorbitorii de limba rusa. Utilizarea falsurilor in ceea ce priveste parcursul european al Republicii Moldova. Tintirea cu fake video si asa mai departe”, spune  Dorin Recean. 

Citeste si : Mircea Geoana sustine ca Rusia va intreprinde actiuni agresive in adresa Republicii Moldova in urmatoarea perioada, pentru a impiedica directia pro occidentala a tarii - VIDEO

Nu este pentru prima data cand Institutul pentru Studiul Razboiului avertizeaza ca retorica Kremlinului si presa rusa de stat continua sa incurajeze separatistii pro-rusi din Republica Moldova, posibil intr-o incercare de a semana instabilitate politica si dezbinare. Anterior, presedintele Maia Sandu a declarat de mai multe ori ca Rusia duce deja un razboi hibrid in Republica Moldova, prin actiuni de propaganda, dezinformare si atacuri cibernetice.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.