Emma Raducanu si Simona Halep sunt tot mai aproape de o confruntare directa. Cele doua tenismene mai au nevoie de cate o victorie la Transylvania Open, pentru a se intalni fata in fata.

Publicat:29.10.2021, 13:45

Emma Raducanu a dispus de Ana Bogdan in optimile de finala ale turneului de la Cluj. Jucatoarea britanica de origine romana s-a impus cu 6 la 3 si 6 la 4, dupa o ora si 30 de minute de joc.

Emma RADUCANU, TENISMENA: “Invat din fiecare meci, profit de experienta acumulata si imi place foarte mult timpul petrecut pana acum la acest turneu.”

In sferturile de finala, Emma Raducanu se va intalni cu Marta Kostyuk din Ucraina. Cu un bilet in runda urmatoarea s-a ales si Simona Halep, care a trecut de Varvara Gracheva. Romanca a invins cu 6 la 4 si 6 la 2.

Totusi, principala favorita de la competitia din Romania nu s-a bucurat de o victorie usoara. Simona Halep s-a gandit sa abandoneze meciul din cauza problemelor medicale.

Simona HALEP, TENISMEN: “Consider ca am facut un joc bun, pana la finalul primului set, pana s-a intamplat miscarea aia ciudata si m-am blocat la spate. Dupa, am vrut doar sa lovesc mingea, sa termin punctele repede.”

In sferturi, Simona Halep se va intalni cu conationala sa, Jaqueline Cristian. In cazul in care Raducanu si Halep vor obtine victorie in duelurile din aceasta seara, cele doua se vor intalni, in premiera, intr-o confruntare directa la Transylvania Open.