Real Madrid si-a luat revansa. FC Sheriff a cedat cu 0 la 3 pe terenul din Tiraspol. Campioana Moldovei a ramas fara sansa de calificare in optimile de finala din Champions League, insa si-a asigurat prezenta in play-off-ul Ligii Europei.

Publicat:25.11.2021, 16:28

David Alaba, Toni Kroos si Karim Benzema au facut diferenta de scor, in favoarea lui Real Madrid. FC Sheriff a avut mai multe ocazii de gol, insa fotbalistii pregatiti de Iurii Vernidub nu au reusit sa trimita balonul in plasa adversarilor.

Acum, Real Madrid si-a garantat prezenta in optimile de finala ale Ligii Campionilor. Clubul spaniol ocupa pozitia de lider in Grupa D. FC Sheriff este pe locul trei, fara sansa la promovare in faza urmatoare din Champions League. Totusi, echipa din Tiraspol si-a asigurat calificarea in play-off-ul Ligii Europei. Campioana Moldovei a obtinut un bilet de participarea in a doua cea mai tare competitie intercluburi, dupa ce a profitat de infrangerea formatiei Shakhtar Donetsk. Gruparea din Ucraina a cedat cu 0 la 2 in duelul cu Inter Milano. Edin Dzeko a semnat o dubla.

Inter Milano ocupa treapta secunda si va evolua in optimile de finala din Liga Campionilor. Shakhtar Donetsk este codasa clasamentului.