Tehnicianul Iurii Vernidub a ramas satisfacut de felul in care au jucat aseara discipolii sai, nu insa si de prestatia brigazii de arbitri. Antrenorul ucrainean considera ca acestia au favorizat-o pe Real Madrid.

Publicat:25.11.2021, 18:16

Iurii VERNIDUB, TEHNICIAN “SHERIFF TIRASPOL”:“Calitatea jocului pe care am prestat-o astazi a fost mai inalta decat ce am reusit la Madrid, desi atunci am invins cu 2 la 1.”

Iurii Vernidub le-a multumit fotbalistilor sai si pentru sarguinta de care au dat dovada pe terenul de joc. Tehnicianul lui FC Sheriff a adaugat ca brigada de arbitri nu a fost echidistanta. Ucraineanul considera ca la primul gol, care a fost marcat din lovitura libera, nu trebuia sa fie dictat fault.

Iurii VERNIDUB, TEHNICIAN “SHERIFF TIRASPOL”:“Daca ar fi fost in directia portii lui Real Madrid, aceasta lovitura libera nu ar fi fost dictata niciodata.”

In ciuda esecului inregistrat, Iurii Vernidub este fericit ca gruparea din Tiraspol si-a asigurat prezenta in play-off-ul Ligii Europei.

Iurii VERNIDUB, TEHNICIAN “SHERIFF TIRASPOL”:“Asta deja este un plus mare pentru clubul FC Sheriff.”

Viespile isi vor afla adversarul pe 13 decembrie, dupa tragerea la sorti, care va avea loc in Elvetia. Meciurile sunt programate pentru lunile februarie si martie.