Pentru concertul de pe 14 august din Bucuresti, fanii Metallica vor avea posibilitatea sa achiziţioneze "Pachete VIP", la preturi de lux, ca in tarile din Vest.

Publicat:25.09.2018, 15:36

Cele trei pachete VIP includ bilete în zone premium, acces cu prioritate, tur prin muzeul itinerant „Memory Remains” şi chiar întâlnire cu trupa Metallica.

Detalii complete vor fi disponibile pe 28 septembrie.

Vânzarea generala începe vineri, 28 septembrie, de la ora 10:00 pe iabilet.ro şi metallica.emagic.ro, iar membrii fanclubului Metallica vor putea achiziţiona bilete începând de marţi, 25 septembrie.

Cel mai scump bilet costa 9950 de lei, adica aproximativ 5 salarii minime pe economie (1900 lei, în prezent), iar pachetul oferit fanilor se numeşte ”experienţa ’Dream No More’. Iata ce vor primi în schimb fanii care vor cheltui aceasta suma:

- Un bilet cu acces în Snakepit - zona cea mai apropiaţa de scena 
- Intrare dedicata în Arena Naţionala 
- Întâlnire cu o parte dintre membrii trupei backstage, înainte de concert 
- Fotografie cu tine şi toata trupa, realizata de un fotograf profesionist
- Un setlist al concertului din Bucuresti cu autograf 
- Acces în lounge-ul ‘Sanitarium Rubber Room’, ce cuprinde:
- Doua (2) vouchere de bautura la bar
- Cina la bufetul ‘Spit Out The Bone’ 
- Tur prin expoziţia de turneu ‘Memory Remains’, cu obiecte din colecţiile personale ale membrilor trupei
- Un poster al concertului 
- Un tricou Metallica, ales de tine 
- Prioritate la cumparaturile de la standul de merchandising 
- Membru din echipa locala de organizare dedicate

Legendara trupa Metallica revine la Bucureşti în turneul Worldwired, într-un concert senzaţional ce va avea loc pe 14 august 2019, pe Arena Naţionala.

Biletele se pun în vânzare vineri, 28 septembrie, la ora 10:00 pe iabilet.ro, in Magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea.

În deschidere vor cânta trupele Ghost şi Bokassa.

Turneul Worldwired se întoarce în Europa şi Marea Britanie între 1 mai si 25 august 2019 cu show-uri ce se desfaşoara pe stadioane, în parcuri şi chiar la un castel.

Dupa seria de concerte indoor din 2017 - 2018 ce a depaşit recorduri în 29 de locuri de pe tot continentul, Metallica revine în Europa şi Marea Britanie cu 25 de show-uri programate în peste 20 de ţari.

Debutând pe 1 mai 2019 în Lisabona, turneul include oraşe în care Metallica nu a mai concertat de mulţi ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oara din 1988), Berlin, Moscova, Varşovia, Bucureşti, Gothenburg, şi chiar oraşe cu show-uri în premiera, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) şi Tartu (Estonia).

Fiecare bilet cumparat include şi cel de-al 10-lea album Metallica, Hardwired…To Self-Destruct, în format digital.

Fanii vor primi un mail ulterior achiziţiei de bilet cu instrucţiuni pentru a-şi descarca albumul.