Moldoveanul Sergiu Morari continua drumul spre lupta cea mare, pentru titlul de campion mondial. Acesta va incerca sa-l doboare pe ucraineanul Alexei Liubcenko, intr-un superduel, la urmatoarea Gala KOK din Chisinau.

Publicat:28.03.2016, 12:35


Sergiu MORARI, LUPTATOR MOLDOVA „E un adversar tehnic foarte bun. E bravo, imi place cum lucreaza. Va trebuie sa dau efort, sa castig. Eu tot am luptat muay thai si ma lupt, asa ca nu e o problema.”

Nicanor TROCIN, ANTRENOR "La sigur, lui Sergiu nu o sa-i fie usor sa boxeze cu dansul, insa modalitatile de antrenament care am abordat, speram ca vor da rezultatul mult dorit."

Sergiu Morari si Alexei Liubcenko vor incinge atmosfera cu un superduel in categoria de greutate de pana la 77 de kilograme. Pentru moldovean, aceasta va fi prima lupta a anului, dupa ce in 2015, a castigat doua Grand-Prix-uri, unul la Riga si altul la Chisinau. Daca va continua evolutiile bune in anul 2016, Sergiu Morari va ajunge sa se bata pentru centura de campion mondial, in categoria sa de greutate, cu un alt ucrainean, Artur Kyshenko. Gala KOK din 9 aprilie, care va avea loc la Sala Polivalenta din capitala, va include nu mai putin de 12 lupte. Moldova va fi reprezentata de 8 sportivi.

O partida de foc va fi cea pentru centura de campion mondial la 95 de kilograme, dintre moldoveanul Stanislav Renita si lituanianul Martynas Danius.