Compania aeriana Fly One continua sa anuleze zborurile, fiind anulate si amanate mai multe zboruri care urmau sa fie operate astazi si maine. Potrivit panoului informativ al Aeroportului International Chisinau, este vorba despre cursele din si spre Dusseldorf, Parma, dar si din Londra. Totodata, cursele din si spre Tivat si din Heraklion si Milano inregistreaza intarzieri. Contactati de PRO TV, responsabilii de la Fly One ne-au spus ca au anulat zborurile pentru a nu mai inregistra retineri, iar pasagerii acestor curse sunt redirectionati catre alte curse. Mai mult, acestia mentioneaza ca de maine compania planifica ca zborurile sa fie efectuate in regim normal. 

Ultimul update: 13.06.2023, 15:01 Publicat:13.06.2023, 14:23

SOSIRI:

PLECARI: 

Sambata, mai multi pasageri care aveau programate zboruri cu Fly One s-au aratat nemultumiti, dupa ce compania a anulat doua curse. Responsabilii spun ca decizia vine dupa mai multe retineri in lant, dar si incidenta orelor in care aeroporturile au limitat zborurile, asta dupa ce vineri s-au inregistrat intarzieri din cauza ca doua aeronave au avut defectiuni tehnice.

Duminica, dar si ieri compania a anulat mai multe zboruri, iar altele au fost amanate de mai multe ori. In replica, responsabilii de la Fly One au anuntat ca una din aeronavele companie inca se afla la sol si de aceea sunt inregistrate intarzieri, iar unele zboruri au fost anulate. In acest sens, Autoritatea Aeronautica Civila a anuntat ca va convoca ieri Comisia de certificare a operatorilor aerieni pentru a evalua situatia creata si investigarea motivelor care au dus la anularile in lant. Ieri Fly One a anuntat ca a contractat trei aeronave suplimentare, dupa ce trei aeronave a companiei s-au defectat in weekend. 

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.