In aceasta dimineata, o racheta ruseasca ar fi survolat spatiul aerian al Republicii Moldova. Anuntul a fost facut de guvernatorul regiunii Nikolaev, Vitali Kim, scrie presa ucraineana

Ultimul update: 10.02.2023, 10:39 Publicat:10.02.2023, 10:37

Contactati de PRO TV, responsabilii de la ministerul Apararii ne-au spus ca verifica informatia si vor reveni cu o reactie. 

La inceputul lunii octombrie 2022, ministerul Apararii a anuntat ca a identificat trei rachete rusesti care au survolat ilegal spatiul aerian al Republicii Moldova. Acestea au fost lansate de rusi din Marea Neagra spre tinte din Ucraina.

La sfarsitul lunii octombrie, o racheta ruseasca doborata de sistemul antiaerian ucrainean a cazut pe teritoriul localitatii Naslavcea, aflata la hotar cu Ucraina. Suflul exploziei a zguduit localitatea, iar geamurile si acoperisurile mai multor locuinte au fost distruse. Din fericire, victime nu sunt, dar oamenii sunt ingroziti. Accesul in localitate a fost interzis, iar o echipa de genisti inspecteaza teritoriul. Ministerul de interne anunta ca autoritatile ucrainene au informat ca rusii ar fi atacat cu drone barajul Dnestrovsk, care se afla la aproximativ 10 kilometri de frontiera cu tara noastra.

Pe Telegram-ul Pro TV Chisinau gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.