Deputatul BCS, Radu Mudreac, s-a prezentat astazi la audieri la Procuratura Anticoruptie. Asta, dupa ce ieri, socialistul a ramas fara imunitate parlamentara, fiind cercetat intr-un dosar penal pentru spalare de bani in proportii deosebit de mari

Ultimul update: 22.04.2022, 14:46 Publicat:22.04.2022, 14:33

Eu am declarat ieri foarte bine si foarte clar ce am avut de declarat. O sa vedem mai departe ce a sa se decida. Eu niciodata nu o sa ma limitez si nu ma limitez sa spun ceea ce gandesc si ceea ce consider ca e corect. Pentru asta am fost adus aici”, a declarat Mudreac, inainte de a fi audiat.  

Deputatul BCS sustine ca a stat toata noaptea la spital, dupa ce ieri, in timpul sedintei Parlamentului i s-a facut rau si a fost luat cu ambulanta. Asta, pentru ca Radu Mudreac ar fi suferit recent doua interventii la inima, urmand sa o aiba si pe a treia, au declarat unii colegi ai deputatului.

Ieri, presedintele Parlamentului, Igor Grosu, a anuntat la inceputul sedintei Legilativului ca prin coordonanta procurorului general interimar, a fost inceputa urmarirea penala in privinta deputatului din Parlamentul Republicii Moldova, Radu Mudreac, precum si a altor persoane.

Astfel, cu votul a 56 de deputati, Radu Mudreac a ramas fara imunitate parlamentara.