Socialistii neaga ca ieri la Parlament ar fi discutat cu democratii despre formarea unei coalitii.

Publicat:18.02.2020, 14:28

Vlad BATRINCEA, DEPUTAT PSRM: „Probabil ca s-a facut corect un lucru important, ca atunci cand a avut loc o sedinta de lucru s-a emis si un comunicat cu toate subiectele discutate. Va asigur ca alte subiecte decat cele mentionate nu s-au discutat.

In primul rand s-a discutat conlucrarea pe platforma parlamentara. Domnul Ion Chicu ne-a informat despre situatia curenta, inclusiv economica, sociale, despe reusite si problemele care sunt acum.

Am discutat despre unele proiecte care pot fi demarate in Parlament si sustinute de catre Guvern.

Intalnirea a avut un caracter oficial. Din partea socialistilor a participat conducerea partidului, din partea Partidului Democrat a participat biroul lor politic nou ales, presedinte si vicepresedintii.

Nu s-a discutat crearea unei coalitii, s-a discutat un sir de probleme care sunt in tara.”

Ieri, la ora 16:30, la Parlament, a avut loc o intalnire unde conducerea Partidului Democrat s-a intalnit cu responsabilii din Partidul Socialistilor.

VEZI SI: Despre ce s-a discutat la intalnirea dintre PSRM si PDM? Ce spune socialistul Vlad Batrancea - VIDEO

VEZI SI: Igor Dodon spune despre ce au discutat socialistii cu democratii in cadrul unei sedinte la Parlament. Seful statului a fost prezent la intrevedere - GALERIE FOTO/VIDEO

VEZI SI: Ultima ora. Discutii importante la Parlament. PD si PSRM s-au intalnit si ar fi discutat formalizarea coalitiei. Sarbu: "Pentru mine este o surpriza ceea ce se intampla” - AUDIO